Geen categorie

’t chakrahuisje

2014 153

Ik ben Tamara Van Ryne, wonende te Tielt-Winge en trotse bezieler van ’t chakrahuisje.

Ik ben energetische therapeute-chakratherapeute en verpleegkundige. Gelukkig getrouwd, moeder van twee prachtige kinderen en al van kleins af aan bezig met het spirituele.

In ’t chakrahuisje kan u terecht voor tal van energetische behandelingen. Bij elke behandeling wordt gewerkt met energieën om blokkades op te lossen waardoor  de levensenergie “chi” weer kan stromen. Elke behandeling brengt uw chakra’s weer in balans.

Chakra’s zijn energiecentra in het lichaam die je met je fysieke ogen niet kan waarnemen. Je kan ze beschouwen als energieknooppunten van de aura. Ze stralen energie uit in het lichaam en hebben zo een invloed op onze organen, de werking van de organen, onze bloedsomloop, hormonen, onze emoties en onze gedachten.

Het is dus erg belangrijk dat er geen blokkades zijn in de chakra’s want als er een stoornis is in de energietoevoer naar de organen kunnen er klachten ontstaan en op de lange duur ziektes.

9 gedachten over “’t chakrahuisje”

 1. Ik heb mijn tweede deugddoende Yogimalu behandeling gehad. Tamara weet wat ze doet, voelt goed waar je blokkades zitten en behandelt ze met veel, kennis, zorg en liefde. Je voelt, zeker de dagen erna, de positieve energie door je aderen stromen en weer dichter bij je innerlijke zelf komen. De alledaagse stress wordt minder, rustiger.. kortom: je voelt je gewoon evolueren naar een beter mens. En dat straal je ook uit. Mijn nabije omgeving zei dat ik straalde, zegt genoeg hé 🙂
  Ben zo blij dat mijn nichtje dit doet. Het is op haar lijf geschreven! Veel succes, lieve Tamara! En ik kijk uit naar de volgende behandeling! xxx

  Geliked door 1 persoon

 2. een hele dikke proficiat en dikke pluim voor al je werk! Tamara haar energetische behandelingen zijn een absolute aanrader met dat zij zulke zachte energie heeft en haar behandelingen zeer liefdevol en helend werken. Denk aan de Magdalena energie en je ervaart Tamara haar behandelingen 😉

  Veel liefs
  Méline

  Geliked door 1 persoon

 3. De jadesteen behandeling heeft verschillende blokkades in de rug los gemaakt.
  Heb positieve energie voelen stromen want ik was volledig ontspannen op de tafel.
  Tamara jij weet wat je doet met je energie !
  Ik kijk uit naar een volgende behandeling 🙂

  Geliked door 1 persoon

 4. Tamara ontvangt je met een open hart en met een warme welkom. Ik voelde me onmiddellijk op mijn gemak bij haar. Ik voelde het energetisch heel goed stromen, zowel als persoon als tijdens de behandelingen. Ik voelde me gedragen door de energie. Ze heeft een heel mooie en zachte energie, echt een aanrader voor “iedereen die eens nood heeft aan een healing of energetische massage” en dan in het “bijzonder voor hoogsensitieve personen” die gaan zich hier zeker en vast bij haar goed en veilig voelen. Tamara is een heel lieve therapeute, voelt heel goed aan wat je nodig hebt en levert heel goed werk ! 🙂

  Veel liefs en succes verder !
  Chris xxx

  Geliked door 1 persoon

 5. Fijne ervaring door een ervaren therapeute. Was verrast en verwachtte dat er ergens een blockage was, wat niet het geval bleek. Het was dus ook fijn te horen dat ik op het goede spoor zat en aangemoedigd werd en zo verder moest doen. Ik was zeer blij om met Tamara een fijn gesprek te hebben vanuit dezelfde hoge sferen.Meer van zulke gesprekken met gelijk gestemden zou het hart van de vele gewaardeerde mensen als Tamara en mezelf doen bloeien. Bedankt Tamara ❤

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s