Azeztuliet massage

Hier ga ik masseren met het krachtige kristal azeztuliet. Deze behandeling geef ik alleen als u al enkele keren een energetische behandeling bij me heeft gehad. Waarom? De steen kan erg krachtig werken. Het kan daarom in het begin tot onplezierige bijverschijnselen leiden. Azeztuliet is alleen aan te raden voor mensen die al een zekere mate van spirituele ontwikkeling achter zich hebben, maar kan hen grote stappen vooruit helpen bij hun spirituele ontwikkeling.

Azeztuliet resoneert voornamelijk met kruinchakra, hartchakra, basischakra een voorhoofdchakra, maar sluit ook de overige chakra’s niet uit.  Azeztuliet versterkt je intuïtie en innerlijke oog en het helpt meteen om met andere dimensies contact te maken.

Azeztuliet is een zeldzame vorm van bergkristal.  Dit kristal bevordert je spirituele ontwikkeling. De steen vergroot het bewustzijn en zorgt voor een krachtig energetisch schild om het lichaam. Azeztuliet stimuleert de opgang van de Kundalini energie. Het kristal kan oude patronen doorbreken en emotioneel zeer reinigend zijn.

De azeztuliet is erg ondersteunend op je pad van ascensie.

azeztuliet massage

Deze massage wordt evenwel afgeraden bij:

  • wanneer u nog nooit een energetische behandeling heeft gehad
  • hoge koorts
  • herstel van ziekte
  • zwangerschap

Duur: 100 minuten

Prijs: 95 euro inclusief chakra essences

Wat zijn chakra essences?

Essences (in combinaties) van bloemen, edelstenen en kristallen, die je chakra activeren en in evenwicht brengen, waardoor de persoonlijkheid en het bewustzijnsniveau dat bij deze chakra hoort ten volle kan ontwikkelen. Tijdens de behandeling voel ik intuïtief aan welke van je chakra’s het meeste ondersteuning nodig heeft. Deze essences krijgt u dan mee naar huis.

Dit vervangt geen medische behandeling en is ook niet erotisch getint!