Oranje calciet massage

Hier ga ik masseren met het edelsteen oranje calciet. Dit edelsteen heeft een bemoedigende energie en zet op een positieve manier aan tot verandering . Dit kristal resoneert met het sacraalchakra; het stimuleert creativiteit en transformeert lusteloosheid in hernieuwde energie.

Oranje calciet werkt reinigend en vitaliserend. Het herstelt de geestelijke balans, werkt stemmingsverbeterend en heeft een positief effect op angst en neerslachtigheid. Fysiek heeft de steen een positieve werking op de voortplantingsorganen, spijsvertering, darmen (bijvoorbeeld ziekte van Crohn en obstipatie), kolieken en galblaas. Het kan ondersteunen bij verschillende vormen van (seizoensgebonden) depressie.

oranje calciet

 

 

 

 

 

 

Deze massage wordt evenwel afgeraden bij:

  • hoge koorts
  • herstel van ziekte
  • zwangerschap

Duur: 100 minuten

Prijs: 95 euro inclusief chakra essences

Wat zijn chakra essences?

Essences (in combinaties) van bloemen, edelstenen en kristallen, die je chakra activeren en in evenwicht brengen, waardoor de persoonlijkheid en het bewustzijnsniveau dat bij deze chakra hoort ten volle kan ontwikkelen. Tijdens de behandeling voel ik intuïtief aan welke van je chakra’s het meeste ondersteuning nodig heeft. Deze essences krijgt u dan mee naar huis.

 

Deze behandeling vervangt geen medische behandeling en is ook niet erotisch getint!